Flat Preloader Icon

شماره تماس : 09122531158

آدرس:تهران، خیابان فرشته، خیابان آقابزرگی، خیابان رضایی، بن‌بست سروش ، ساختمان صبا،طبقه 2

ایمیل : maryam.alizadeh1158@gmail.com

سبد خرید
سبد خرید خالی است.

سردخانه در استان همدان

arco
22 ژوئن 2021
447بازدید
  • محصولات اصلی
    :

    سیب زمینی

  • مساحت استان
    :

    20.173 کیلومترمربع

  • مرکزاستان
    :

    همدان

  • ارتفاع از سطح دریا
    :

    1820 متر

سردخانه های ساخته شده توسط تیم سردوگرم :

تیم سردوگرم در استان همدان در شهرهای مختلف از جمله بهار، رزن، لاله جین، کبوترآهنگ و… تجربه ساخت سردخانه های متعدد جهت نگهداری سیب زمینی را داشته است.
در ذیل به برخی از سردخانه های احداث شده توسط شرکت سردوگرم اشاره میکنیم :

 

اصلی ترین محصولات زراعی تولیدی در استان همدان شامل سیب زمینی، جو وگندم میباشد و اغلب سردخانه های احداث شده توسط شرکت سردوگرم در استان همدان جهت نگهداری از سیب زمینی مورد استفاده قرار میگیرد.
همچنین با توجه به ظرفیت بالای این استان جهت پرورش سیب زمینی پتانسل بسیار بالایی جهت احداث سردخانه وجود دارد، به صورت میانگین ظرفیت تولید سیب زمینی در استان همدان 200 تا 250 هزار تن در سال میباشد. این مقدار باتوجه به شرایط آب و هوایی ومدیریت کشاورزی امکان افزایش را نیز دارد.

با توجه به کیفیت بالای این محصول در بازارهای خارج ازکشور تقاضای زیادی برای این محصول وجود دارد.

استان همدان هرسال مقداری از محصولات خودرا برای صادرات به کشورهای عراق و افغانستان استفاده میکند و باقی این مقدار جهت توزیع داخلی برای شهرهایی مثل مشهد و تهران برای تمامی فصلها مورد استفاده قرارمیگیرد.
نگهداری از محصول سیب زمینی درسردخانه باحفظ کیفیت بالا برای مدت طولانی نیازمند رعایت نکات خاصی در شرایط نگهداری است که دراین قسمت به مهمترین موارد آن اشاره میکنیم :

هوادهی :

هوادهی به سیب زمینی قبل از قراردادن در سردخانه امری بسیار ضروری میباشد. به طور کلی با توجه به محصول تولید شده در استان همدان جهت حفظ کیفیت محصول برای انبار کردن مدت زمان طولانی در سردخانه قبل از قرار دادن محصول باید هوادهی طبق روش ذیل صورت پذیرد:


زمان هوادهی :


مدت هوادهی به سیب زمینی ها عموما بین 2 تا 3 هفته انجام میشود. البته این زمان به شرایط آب و ههوا و میزان رطوبت نیز بستگی دارد.


محل مناسب هوادهی :


سیب زمینی ها را باید در محلی تاریک، خنک و وجود تهویه و گردش هوا قرارداد. چینش سیب زمینی ها باید به طور لایه لایه دریک سطح انجام شود تا گردش هوا میان محصولات انجام شود.


دما و رطوبت هوادهی :


دمای مورد نیاز در زمان هوادهی و انبار مدت طولانی برای سیب زمینی متفاوت است. در زمان هوادهی ای محصول دما باید بین 10 تا 15 درجه سانتی گراد باشد و میزان رطوبت نسبی 80 تا 90 درصد باشد. این میزان رطوبت و دما از خشک شدن و فساد این محصول جلوگیری میکند.
 

دمای سردخانه سیب زمینی :

پس از انجام هوادهی سیب زمینی این محصول آماده قرارگیری در سردخانه برای مدت طولانی میباشد که دمای مناسب سردخانه برای نگهداری سیب زمینی بین 3 تا 5 درجه سانتیگراد میباشد.

رطوبت سردخانه سیب زمینی :

حفظ رطوبت  سیب زمینی در سردخانه مورد بسیار مهم و ضروری است رطوبت نسبی مورد نیاز برای سیب زمینی بین 85 تا 90 درصد میباشد. این رطوبت بالا مانع از خشک شدن سیب زمینی و حفظ تازگی و جلوگیری از خشکی و افت وزن محصول میشود.

همچنین درصورت بیشتر شدن رطوبت ازاین میزان،  باعث ایجاد شبنم درمحیط سردخانه شده و امکان ایجاد و رشد قارچ و سایر عوامل مخرب رافراهم میکند و منجر به جوانه زدن و فساد سیب زمینی میشود به این علت دقت در میزان رطوبت در محیط سردخانه امری بسیارضروری است.

تهویه سردخانه سیب زمینی :

تعبیه تهویه مناسب برای گردش هوای تازه در محیط سردخانه ضروری میباشد. گردش هوای تازه به صورت یکنواخت از رشد وتکثیر قارچ ها و جوانه زدن در سیب زمینی جلوگیری میکند و ازعدم بوجودآمدن بیماری ها و فساد کمک میکند.
چیدمان گونی ها یا جعبه و سطل ها باید به گونه ای باشد که تهویه موردنیاز هرچه بهتر انجام پذیرد وراه ورود و خروج هوا درمیان همه میوه ها وجود داشته باشد. فاصله 30 سانتیمتری با دیوار حتما باید رعایت شود.

عدم وجود محصولات آسیب دیده :

برای نگهداری سیب زمینی در سردخانه باید حتما به عدم وجود سیب زمینی های خراب دقت کرد.سیب زمینی سالم فارغ از کیفیت باید پوست یکدست و سالم بدون گره و خال های سیاه داشته باشد. قرار گرفتن سیب زمینی برای مدت زیاد در معرض نور خورشید منجر به جوانه زدن سیب زمینی میشود، در انبار کردن این محصول درسردخانه به این موضوع هم باید دقت شود که از قرار دادن سیب زمینی هایی با جوانه در سطح آن خودداری کرد.

بسته بندی مناسب سیب زمینی :

سیب زمینی های داخل سردخانه برای سالم ماندن به رطوبت نسبتا بالایی نیاز دارند از این جهت باید برای بسته بندی این محصول از جعبه های چوبی، سطل های بزرگ با جنس پلاستیک یا گونی استفاده کردکه مناسب برای نگهداری در سردخانه میباشد.
ظرفیت مناسب برای سیب زمینی درسردخانه برای هر یک مترمکعب 350 کیلو گرم میباشد.

نور:

سیب زمینی باید در محیط کاملا تاریک و بدون نور نگهداری شود. در تماس بودن نور با محصول میتواند باعث سبز شدن سیب زمینی و تولید سولاتین که یک ماده سمی است شود.

 

دسته بندی:

پروژه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پروژه های مرتبط

Related Projects



ثبت نام کنید و در خبرنامه ما مشترک شوید

ما به حریم خصوصی شما احترام می گذاریم و ایمیل های مهم را ارسال میکنیم

    ارتباط با ما

    آدرس:تهران،خ فرشته بن‌بست سروش‌ساختمان‌صبا طبقه 2

    درباره ما

    مجموعه سرد وگرم با داشتن نمایندگی شرکت های تولیدی معتبر و فعال در زمینه تاسیسات سعی کرده است محصولات باکیفیت را عرضه کند .

    -محصولات تهویه مطبوع : چیلر صنعتی، هواساز  ، روفتاپ پکیج ،فنکویل ،چیلر ساختمانی ، مینی چیلر ، داکت اسپیلیت 

    -محصولات تبرید و سرد خانه :انواع کمپرسور بیتزر،فرسکلد، بوک ، رفکامپ ، انواع کندانسور سردخانه ای،اواپراتور سرد خانه ای،کویل  کندانسور ،اواپراتور تونل انجماد 

    _شیرآلات ساختماتی ،انواع شیرسینک، شیردومنظوره ، شیرشاوری ، شیر روشویی، شیر حمام و شیر توالت .

    خدمات وکیفیت

    در مجموعه سرد و گرم کیفیت و قیمت محصولات گارانتی شده است . 

    برتری ما در کیفیت و خدمات قابل ارائه است.

    محصولات ارائه شده توسط مجموعه سرد و گرم دارای خدمات پس از فروش 10 ساله و تعویض تا 10 سال آینده در بخش شیرآلات ساختمانی موجب رضایتمندی مشتریان ما شده است .
    در بخش تهویه مطبوع و تبرید ارائه گارانتی و داشتن تیم حرفه ای و متخصص برای خدمات و فروش  از نقاط قوت مجموعه ما محسوب میگردد . 

    تمامی حقوق این سایت متعلق به مجموعه سرد و گرم می باشد

    مشاوره رایگان